The Four Tak

The Four Tak - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "t"

Conheça as 12 letras de músicas de The Four Tak cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. 21 Rode Rozen

refr.:; Eenentwintig rode rozen neem ik voor m'n liefste mee; Zijn de allermooiste rozen op de liefde van ons twee; Eenentwintig rode rozen neem ik voor m'n liefste mee; Op de dag dat ik haar heb geko...

Veja a letra completa da música 21 Rode Rozen


2. Droog Je Tranen, Jacqueline

Ik zag tranen in je ogen, Jacqueline; Ook al zei je nee ik had ze toch gezien; Droog die tranen nu maar weg; En luister wat ik zeg; Droog die tranen uit je ogen, Jacqueline; Oh Jacqueline, toe huil ni...

Veja a letra completa da música Droog Je Tranen, Jacqueline


3. Ik Wil Je Niet Meer

refr.:; Ik wil je niet meer; Het was de laatste keer; Want je hebt me weer bedrogen; Ik wil je niet meer; Het was de laatste keer; Want je hebt me weer belogen; Wat zo mooi was, dat is nu voorbij; Wan...

Veja a letra completa da música Ik Wil Je Niet Meer


4. Kus Me Nog Eenmaal

refr.:; Kus me nog eenmaal voordat je gaat; Kus me nog eenmaal voordat jij me verlaat; Laat ons vergeten wat tussen ons heeft bestaan; En als vrienden uit elkander gaan; Je staat op 't punt om voorgoe...

Veja a letra completa da música Kus Me Nog Eenmaal


5. Kus Me Voor de Laatste Keer

refr.:; Kus me voor de laatste keer; Voordat ik je ga verlaten; Kus me voor de laatste keer; Ik wil nog even met je praten; Kus me voor de laatste keer; Al bedroog je mij steeds weer; Een kus nog voor...

Veja a letra completa da música Kus Me Voor de Laatste Keer


6. M'n Leven Lang

refr.:; Ik heb jou heel mijn leven lang gegeven; Alles gegeven wat ik bezat; Je kon met mij zo'n mooie tijd beleven; Jij was toch alles wat ik nog had; Waarom heb jij 'n ander genomen; Nu kan ik enkel...

Veja a letra completa da música M'n Leven Lang


7. Oh, Angelina

refr.:; Oh Angelina; Dans nog eenmaal met mij; De laatste keer want, dan is alles voorbij; Oh Angelina; Voodat jij van me gaat; Moet jij toch weten wat je hier achterlaat; Ik heb jou al m'n liefde geg...

Veja a letra completa da música Oh, Angelina


8. Oh, Rosalina

refr.:; Waarom heb je mij, heb je mij bedrogen; Oh Rosalina, Oh Rosalina; Is het nu voorbij, ik kan het niet geloven; Oh Rosalina, oh Rosalina; Waarom moest ik juist zien dat er een ander kwam; Die jo...

Veja a letra completa da música Oh, Rosalina


9. Rosemarie

Rosemaria, madelief van de straat; Als jij naar huis gaat is je hart nog vol haat; Rosemaria, je huilt dan heel zacht; Want je weet toch dat er niemand op je wacht; Rosemaria, wees maar niet zo bedroe...

Veja a letra completa da música Rosemarie


10. Sonja

refr.:; Sonja, lieve Sonja, waarom kwam die ander op je pad, Sonja, lieve Sonja, waarom, waarom was dat; Sonja, lieve Sonja, morgen dan ben jij voorgoed zijn vrouw, Sonja, lieve Sonja, morgen treur ik...

Veja a letra completa da música Sonja


11. Vergeet Me Niet

Vergeet mij niet, m'n schat denk steeds aan mij; Schrijf me gauw en maak m'n hart weer blij; Je weet toch wel ik kom terug bij jou; Wacht op mij ik kan niet zonder jou; Ik moest van je heen (ik moest ...

Veja a letra completa da música Vergeet Me Niet


12. Waarom Zou Je Huilen

refr.:; Waarom zou je huilen je meent er toch niks van; Waarom zou je huilen als jij 't toch niet laten kan; Heus 't is voor ons beiden veel beter dat ik jou verlaat; Ik kan zo niet leven als jij weer...

Veja a letra completa da música Waarom Zou Je Huilen


Amazon Music Unlimited