Acda En de Munnik

Acda En de Munnik - Letras de Músicas

< Artistas iniciados com "a"

Conheça as 95 letras de músicas de Acda En de Munnik cadastradas no nosso site. Clique em cada uma delas para acessar detalhes diversos.

Amazon Music Unlimited

1. 10 Seconden

Zat tegen beter weten in; Te wachten op een nieuwe zin; Maar alles wat er kwam was eerder al gezegd; Misschien niet door mij maar net zo slecht; Zocht in gedachte het moment; 't Mooiste dat ik ooit ha...

Veja a letra completa da música 10 Seconden


2. 1000 X

Soms heeft ze iets in haar hoofd; Ik heb het nooit zo geloofd; Want hetzelfde verhaal; Hoorde ik al een 1000 x; Ze heeft het helder gezien; Ze zegt dat morgen misschien te laat is; Om zeker te zijn va...

Veja a letra completa da música 1000 X


3. Als Het Vuur Gedoofd Is

Vrijdagmiddag in het Vondelpark; November en nat; Vlakbij de vijver zit een man, Herman; En Herman is het zat; Heeft een kutjaar gehad; Een man met alles; Wat je hebben kan; Vrouw, kind, huis, auto, b...

Veja a letra completa da música Als Het Vuur Gedoofd Is


4. Als Je Bij Me Weggaat

Ik ken je nu een dag of twee; Wil je nu al nooit meer missen; Besef ineens dat het nu beginnen gaat; En ik vraag me stiekem af; Wat ik zou doen als jij zou sterven; Of een ander vindt of mij gewoon ve...

Veja a letra completa da música Als Je Bij Me Weggaat


5. Als Je Me Morgen Ziet

Als je me morgen ziet; Zul je dan weten wat ik voel; Zul je je mooie vrienden zeggen; Kijk dat is die leuke jongen die ik bedoel; Of weet je soms niet wat ik droom elke nacht; En zie je alleen maar ee...

Veja a letra completa da música Als Je Me Morgen Ziet


6. Amsterdam

Inde stad Amsterdam; Waar de zeelieden lallen; Tot hun nachtmerries schallen over oud Amsterdam; In de stad Amsterdam; Waar de zeelieden dronken; En als een wimpel zo lam; In de dokken gaan ronken; In...

Veja a letra completa da música Amsterdam


7. Andere Maan

Stond bij het raam ik zag de sneeuw; Weet niet waarom maar dacht ineens; 'k Moet frank eens bellen; Ik had de hoorn al in mijn hand maar legde neer; Ik dacht wanneer ben je twee vrienden; Die elkaar n...

Veja a letra completa da música Andere Maan


8. Bij Haar Zijn

Zoals het in een film gaat; Ik zag haar lopen over straat; En het beeld werd zwart; Er kwam een plaatsnaam en een tijd; En in slow motion liep ze door; Maar nu als twintig jaar daarvoor; Een klein blo...

Veja a letra completa da música Bij Haar Zijn


9. Brussel Moet Heten

Zittend bij het raam; Ik kijk naar al die mooie mensen; Ze gaan uit, ze gaan naar huis; Je weet het niet; Zo langzaam als het regent; De verliefden doet het niets; Laat niemand ze vertellen; Dat het g...

Veja a letra completa da música Brussel Moet Heten


10. Brussel Moeten Heten

Zittend bij het raam; Ik kijk naar al die mooie mensen; Ze gaan uit; Ze gaan naar huis; Je weet het niet; Zo langzaam als het regent; De verliefden doet het niets; Laat niemand ze vertellen dat het gi...

Veja a letra completa da música Brussel Moeten Heten


11. Cd Van Jou, Cd Van Mij

Ik weet eigenlijk nooit echt waar ik aan toe ben; Ze tilt me op en ramt me keihard onderuit; 'T is als een schip en we zijn beide kapitein; Ben je net een beetje leuk weg van de kade; Ben je weg, gaat...

Veja a letra completa da música Cd Van Jou, Cd Van Mij


12. Dag Esmee

Ik herkende je wel; Kwam alleen even niet op je naam; 'tuurlijk, Ik weet het, 4 HAVO; Jij kon zo mooi zingen; Wat doe je hier achter het raam? Nee, 'k denk niet dat 'k me schaam; Okee, één kopje koffi...

Veja a letra completa da música Dag Esmee


13. De Beatles En de Buren

He hallo! Kijk mij eens het gras zien groeien; En iedereen maar denken da'k niks doe; Maar niets minder waar; Want al ben ik dan niet klaar; Ik ben de wedstrijd met de Beatles en de buren moe; He hall...

Veja a letra completa da música De Beatles En de Buren


14. De Kapitein

Aan stuurboord liggen kapers, lief; En aan bakboord zwemmen haaien; Maar ik hou vannacht het roer wel recht; De nacht deint als een zee rustig om me heen; En ik weet precies waarheen we gaan; Want ik ...

Veja a letra completa da música De Kapitein


15. De Kapitein, Deel 2

Ik weet eigenlijk nooit echt waar ik aan toe ben; Ze tilt me op en ramt me keihard onderuit; Dit huis een schip en we zijn samen kapitein; Ben je net een beetje leuk weg van de kade; Ben je weg gaat h...

Veja a letra completa da música De Kapitein, Deel 2


16. De Morgen

Is er iemand; Die betwijfelt of de zon; Net als altijd; Deze morgen op ons neerschijnt; Er is toch niemand; Die net als ik gelooft dat er vanaf nu; nooit meer rust zal zijn en dat elke dag; Teveel kan...

Veja a letra completa da música De Morgen


17. De Stad Amsterdam

In de stad Amsterdam; Waar de zeelieden lallen; Tot hun nachtmerries schallen; Over oud-Amsterdam; In de stad Amsterdam; Waar de zeelieden dronken; En als een wimpel zo lam; In de dokken gaan ronken; ...

Veja a letra completa da música De Stad Amsterdam


18. Dit Lied Gaat Over Niets

best een mooie dag vandaag; maar daar gaat dit lied niet over; 'k zal er niet over gaan schrijven; ookal schrijf ik graag; best een mooie dag vandaag; maar daar gaat dit lied niet over; niet over gaan...

Veja a letra completa da música Dit Lied Gaat Over Niets


19. Drie Keer Vallen

Ik slenter langs de huizen en fluit zacht; Handen in mijn zakken zomernacht; Boven me de sterren en de maan; Voor me de paar straten nog te gaan; En alles is geweldig; En ik ga maar eens naar huis; Dr...

Veja a letra completa da música Drie Keer Vallen


20. Een Spaanse Moslim Groet Zijn God

Eerst gewoon die vragen; Alles wordt een ritueel; Hoe gaat het met je arm; Je been je hoofd, en in het geheel; Het gaat toch elke keer weer beter man; Geef het nog een maand of twee; En hij lacht en i...

Veja a letra completa da música Een Spaanse Moslim Groet Zijn God


21. Eerste Helmersstraat

Ik zit weer op het dak, de Eerste Helmersstraat beneden; Zestien sigaretten en een zee van tijd; Als de sterren blijven hangen, blijf ik zitten waar ik zit; Ik reken af en sta bij niemand in het krijt...

Veja a letra completa da música Eerste Helmersstraat


22. Ergens Zingt

En als ik thuis kom waait de rust me tegemoet; De hulp is al geweest, en alles glimt alsof 't moet; 't Is dat ik het roken ben ontwend; Anders was dit een mooi moment; En in de keuken wacht een glimme...

Veja a letra completa da música Ergens Zingt


23. Ergens Zingt Een Zanger

En als ik thuis kom waait de rust me tegemoet; De hulp is al geweest, en alles glimt alsof 't moet; 't Is dat ik het roken ben ontwend; Anders was dit een mooi momentEn in de keuken wacht een glimmend...

Veja a letra completa da música Ergens Zingt Een Zanger


24. Foto's Van Vandaag

Ik zag mezelf oud vannacht, ik wist dat ik het kon; Ik had een huis gebouwd voor haar en alle prijzen die ik won; Alle vrienden die ik kwijt was juist nog een voor een gebeld; En daarna had ik op inte...

Veja a letra completa da música Foto's Van Vandaag


25. Geef Mij de Zomer

Ik heb vast niet goed gekeken; Het duurde lang voor ik het wist; Want zoals jij het noemt "signalen"; Ik heb ze allemaal gemist; Ik kijk je nu weer in je ogen; Jij staart naar die van mij; Ik zie de b...

Veja a letra completa da música Geef Mij de Zomer


26. Geen Onvertogen Woord

Toen alles hem uiteindelijk was afgepakt; En iedereen 'm bijna was vergeten; Zat hij alleen maar zwijgend onderuit gezakt; In de stoel waarin m'n oma, tot ze doodging, had gezeten; De man die heel z'n...

Veja a letra completa da música Geen Onvertogen Woord


27. Groen Als Gras

Zaterdag was de mooiste dag van de week; En je wist het als je naar je vriendjes keek:; Hier gaan ze heel wat beleven; En de trainer riep: samen is niet alleen; Maar eenmaal op het veld vergat je dat ...

Veja a letra completa da música Groen Als Gras


28. Groeten Uit Maaiveld

H, grote popster, hoe is het nou? Las dat je af en toe niet alleen denkt aan jou; Mooi verhaal weer in zon prachtig blad; Over hoe jij het hier ooit bij ons hebt gehad; En hoe je dacht ik moet hier we...

Veja a letra completa da música Groeten Uit Maaiveld


29. Hallo

Hallo, wie had dat gedacht; Dat is wel heel lang geleden; Kan het zijn, dat wij; Toen nog iets samen deden? Hallo, je ziet er goed uit; En ik kijk jaren voor me uit; Zo weet ik wat komt; Zo weet ik wa...

Veja a letra completa da música Hallo


30. Heel Soms

Je mag niet roken; Want dan ga je dood; En doodgaan laat je aan een ander; Daar hebben we toch oorlog voor; Of de auto voor; Of zo'n man; Die het geweldig zinloos kan; Dus wat zal je je vermoeien; Dus...

Veja a letra completa da música Heel Soms


31. Henk

Je komt elkaar na jaren weer eens tegen; Oude liefde kruipt als slechte wijn omhoog; Hoe gaat het, beter, en de liefde; Ja, vandaag houden we het droog; Moeten we doen, ja, kom maar eten; Zegt ze: "le...

Veja a letra completa da música Henk


32. Het Geeft Niet

't geeft niet dat je mij het liefste nu verrot zou slaan; als dat je wat kalmeert laat ik jou je gang wel gaan. ; 't geeft niet dat je liever nog verrekte van de pijn; dan nog 1 seconde in mijn buurt ...

Veja a letra completa da música Het Geeft Niet


33. Het Regent Zonnestralen

Op een terras ergens in Frankrijk in de zon; Zit een man die het tot gisteren nooit won; Maar zijn auto vloog hier vlakbij uit de bocht; Zonder hem, zonder Herman, Want die had 'em net verkocht; Herma...

Veja a letra completa da música Het Regent Zonnestralen


34. Het Woord Is Aan

Ah daar komen de stemmen van de drank, ze zijn geen last; zelfs graag gezien. Ze komen zelden elke week en echt niet een die verder tellen kan dan 10. Nee dan de stem van het geduld, zo knap om door j...

Veja a letra completa da música Het Woord Is Aan


35. Hoogmoed En de Val

Al wat ik nu zeg; Is bij voorbaat al niet waar; Ik lieg mezelf en mn leven; Ik lieg mn hele leven zelf bij elkaar; Geloof me op mijn woord, t is waar; t Heet overleven; en dat kan ik erg goed; Ik lach...

Veja a letra completa da música Hoogmoed En de Val


36. Hoor! Hoor!

Het is midden in de nacht en alles is rustig; Zover als ik kan kijken is van mij; De wereld is van eigenaar veranderd; Niemand die het weet; Behalve wij; Straks maak ik je wakker; En vertel je; Jij ma...

Veja a letra completa da música Hoor! Hoor!


37. Horror!horror

Het is midden in de nacht en alles is rustig; Zover als ik kan kijken is van mij; De wereld is van eigenaar veranderd; Niemand die het weet; Behalve wij; Straks maak ik je wakker; En vertel je; Jij ma...

Veja a letra completa da música Horror!horror


38. I Try

Us we are comeing and we go away; Always try to find the wright way; We trying as we are passing by, day andnight; And we try to make the wright decisions; And we try try to find the wright way for me...

Veja a letra completa da música I Try


39. Ik Hou Van Jou

De nacht is voorbij; En de hemel van vuur; Het spel tussen jou en mij; Is het best op dit uur; En we spelen niet vals; Omdat dat het langste duurt; Langzaam is fijn; Als je lang hebt gewacht; Zo hoort...

Veja a letra completa da música Ik Hou Van Jou


40. Ik Van Jou

De nacht is voorbij; En de hemel van vuur; Het spel tussen jou en mij; Is het best op dit uur; En we spelen niet vals; Omdat dat het langste duurt; Langzaam is fijn; Als je lang hebt gewacht; Zo hoort...

Veja a letra completa da música Ik Van Jou


41. Ik Was Vergeten

Ik was vergeten; Het lawaai; Van honderd stoelen; Net verlaten; Dat ze kraken; In de stilte; Of wat dat had moeten zijn; Ik was vergeten; Mijn nieuwe pak; Drie keer gedragen; Doffe donker; Dat me eige...

Veja a letra completa da música Ik Was Vergeten


42. Ik Weet Het Beter

Wil je weten hoe het moet; Wil je weten wat je fout doet; Hoe alles beter kan; Kom naar mij ik weet er alles van; Wil je weten hoe het hoort; Hou je mond ik ben aan het woord; Hoe de wereld draaien mo...

Veja a letra completa da música Ik Weet Het Beter


43. Jaren Ver Van Hier

Dit wordt geen lied van “toen ik jou” , want ik kende je allang. Het wordt ook geen “nu blijf ik maar hopen” , Want het wordt niets ben ik bang. ; Het is ook geen “dus blijf ik maar zingen” , Hoogsten...

Veja a letra completa da música Jaren Ver Van Hier


44. Kees

Verdomme Kees, al weer een jaar vandaag; Dat jij begraven bent; Gek toch hoe vlug dat went; Want God je weet, ik mocht je erg graag; Ik wist wat ik aan je had; Nou ja, hoe noem je dat; Behalve dus, da...

Veja a letra completa da música Kees


45. Kom Er In

Ben voor de laatste keer alleen; Hoef niet langer meer te wachten; Gevoel van eenzaamheid verdween; Nooit meer die lange, koude nachten; En ik denk; Straks komt de mooiste vrouw op aard; En neemt dr h...

Veja a letra completa da música Kom Er In


46. Kop In Het Zand

Tien jaar, de zomer hoog; Onder elke regenboog; Voldoende goud voor het leven; Maar nu ontdek je pas; Dat het niet zo simpel was; Waar is die tijd nu gebleven; En wat je ook doet; Het komt toch nooit ...

Veja a letra completa da música Kop In Het Zand


47. La Valse A Mille Temps

Au premier temps de la valse; Toute seule tu souris dj; Au premier temps de la valse; Je suis seul mais je t'aperois; Et Paris qui bat la mesure; Paris qui mesure notre moi; Et Paris qui bat la mesure...

Veja a letra completa da música La Valse A Mille Temps


48. Laat Me Niet Staan

Laat me niet staan; Laat me niet staan; Laat me niet staan; Laat me niet staan; Er heeft nog nooit iemand met mij gedaan; Met mij gedaan wat zij me deed; Er lag hier niemand zo tegen me aan; Nog nooit...

Veja a letra completa da música Laat Me Niet Staan


49. Laat Me Slapen

Vannacht lag ik weer wakker mam; Om alles wat ik niet weet; En voor niets had ik een oplossing; Behalve dan me reet; Niet dat het me niet interesseert; Maar wat weet ik er nou van; Soms dacht ik: 'ste...

Veja a letra completa da música Laat Me Slapen


50. Laura, Bob En Ellen

Laura, Bob en Ellen; Gitaristen alle drie; Met stemmen als de ochtendwind; Uit Nashville, Tennessee; Op een nacht zag Bobby Laura; Het ging een half jaartje great; Totdat Laura op een dag moest zien; ...

Veja a letra completa da música Laura, Bob En Ellen


51. Lena

't Is half elf, 's ochtends hier; En Amsterdam droogt op; Om straks weer in de regen te verdrinken; 't was rustig in de zaak; Ik dacht, ik bel je op; Maar ik voel de moed nu in mijn schoenen zinken; S...

Veja a letra completa da música Lena


52. Lopen Tot de Zon Komt

Kijk naar buiten door het raam; Zie me staan hier in de sneeuw; Ik ben gekomen om te lachen; Om de blunder van de eeuw; Laat je man maar rustig slapen; Dan hebben wij even de tijd; Blijf maar warm bij...

Veja a letra completa da música Lopen Tot de Zon Komt


53. Mijn Houten Hart

Mijn hart is niet van steen; Een geval van zuiver hout; Het was het beste dat ik vinden kon; Toen iemand wegging met het goud; Mijn hart is van het hardste hout; Maar het buigt nog als het moet; Maar ...

Veja a letra completa da música Mijn Houten Hart


54. Mis Ik Jou

Ik heb zolang gezongen; Van hoe droevig ik zou zijn; Met mijn angst te koop gelopen; En maar zoeken naar de pijn; Om de blues te kunnen zingen; Heb ik me slechter voor gedaan; En nu het echt dan niet ...

Veja a letra completa da música Mis Ik Jou


55. Mis Ik Mij

Kwam hier niet voor jou, uhmmm, kwam hier niet voor jou; Ook al zie ik je graag. Waarom ik kwam vandaag, uhmmm, kwam om te kijken of; Ik hier soms moest zijn. Ik ging hier ooit vandaan, uhmmm, ik ging...

Veja a letra completa da música Mis Ik Mij


56. Misschien Wel Niets

En ze zei “nou ik ga”, ik keek haar niets vermoedend na, m’n geld zei of naar school of met haar mee. Ze had gewerkt, ik had gefeest, anders was ik bij haar geweest, die dag, die bocht, die negen jaar...

Veja a letra completa da música Misschien Wel Niets


57. Mooi Liedje

Vannacht; Als ik alleen ben; Niet meer weet wat ik moet doen; Dan drink ik veel dan wordt het laat; Dan wil ik dat je voor me staat; Ik vertel je dat het niet meer gaat; En dan geef je mij een zoen; E...

Veja a letra completa da música Mooi Liedje


58. Mooie Woorden

Zo gaat het al uren; Zonder te denken, zonder een doel; De woorden, de zinnen; Ze komen niet van binnenuit; Hoe lang kan het duren; Voor iemand kan zeggen; Wat hij bedoelt; Als er niets zit van binnen...

Veja a letra completa da música Mooie Woorden


59. Morgen Is Ze Weg

Ze hoort hoe hij de trap op komt; Hoe hij zachtjes in zich zelf praat; Z'n sleutels uit zijn jaszak haalt; En ze drie keer vallen laat; Ze hoort de sleutel in het slot; De deur die toch al open stond;...

Veja a letra completa da música Morgen Is Ze Weg


60. Morgen Wordt Alles Anders

Kom mensen kom samen van waar ook vandaan; En zie hoe we het water aan de lippen hebben staan; Maar om nou zomaar ten onder te gaan; Misschien kunnen wij het nog veranderen; Maar dan moeten we stemmen...

Veja a letra completa da música Morgen Wordt Alles Anders


61. Naar Huis

Daar sta je dan; 's Avonds twintig over elf; Op een strand; Sigaretten weg te werken; Even eruit; dat was alles wat je wou; Even alleen; want je had zoveel te verwerken; En kijk eens aan; daar staat d...

Veja a letra completa da música Naar Huis


62. Niemand Sterft

Hé, meneer, hoe is het weer? En hoe is het met uw tuin? En de kinders, alles goed? En uw vrouw wordt ze al bruin? En uw moeder bij de tijd nog? De vakantie al geboekt? Wat doet u achter het Centraal d...

Veja a letra completa da música Niemand Sterft


63. Niet Of Nooit Geweest

Ik zie twee mensen op het strand; Vlak bij het water, hand in hand; De zon zakt, ze zwijgen van geluk; Ik ken haar net, want dat ben jij; Ze lacht naar hem, hij lijkt op mij; Maar dat kan niet, want i...

Veja a letra completa da música Niet Of Nooit Geweest


64. Niets Kan Mij Nog Stoppen

Ik heb mijn schulden betaald; Al mijn schepen verbrand; Ik heb de eindstreep gehaald; Waar de rest is gestrand; Ik heb mijn bakens verzet; Ik open de jacht; Ik heb m'n zinnen gezet; Op wat ik nooit he...

Veja a letra completa da música Niets Kan Mij Nog Stoppen


65. Ol '55

Ineens ben ik wakker; En gewoon als altijd; M'n broek, m'n shirt, m'n sleutels en weg; Ik trek op, ik laat achter; Ik ben leuk voor 1 nacht; En dat weet ik, hoeft niet nog eens gezegd... ; En nu komt ...

Veja a letra completa da música Ol '55


66. Ol55

Ineens ben ik wakker; En gewoon als altijd; Mijn broek, mijn shirt, mijn sleutels en weg; Ik trek op, ik laat achter; Ik ben leuk voor een nacht en; Dat weet ik, hoeft niet nog eens gezegd; En nu komt...

Veja a letra completa da música Ol55


67. Opa

De bank kijkt uit over het grasveld; En opa strompelt er naar toe; Buiten adem ploft ie op de zitting; Hij heeft nog niets gedaan en is al moe; Hij kwam vertellen dat ie stuurman op het schip was; En ...

Veja a letra completa da música Opa


68. Ren Lenny Ren

Zoek me om je heen als je voelt dat je me mist; Ik weet gerust wat mijn vertrek heeft aangericht; Ik kom wanneer je wilt; Denk maar mijn vader is de wind; Ik ben zo licht nu; Ik vind altijd je gezicht...

Veja a letra completa da música Ren Lenny Ren


69. Schoolplein

Hij is geen held; Tenminste niet één die telt; maar hij doet zijn best te blijven staan; Laat hem z'n gang, Hij kleurt heel best bij 't behang; Hij kan een beetje van de wereld aan; 'K weet niet waar ...

Veja a letra completa da música Schoolplein


70. Slaap Zacht, Elisabeth

Werd wakker in de namiddag; En Elisabeth was er niet; Met mijn ogen gesloten door het huis gegaan; Want echt zien wil ik het niet; Ik had zo graag dat je wel hier was; Maar waar je dan ook bent; Ik ho...

Veja a letra completa da música Slaap Zacht, Elisabeth


71. Slaapliedje

Laat me zitten in het donker; Laat me zitten in de nacht; Ik zie je schaduw in het duister; Ga maar slapen ik hou de wacht; Laat me zachtjes voor je zingen; Een lied wat net nog niet bestond; Een lied...

Veja a letra completa da música Slaapliedje


72. Tien Seconden

Zat tegen beter weten in; Te wachten op een nieuwe zin; Maar alles wat er kwam was eerder al gezegd; Misschien niet door mij maar net zo slecht; Zocht in gedachte het moment; 't Mooiste dat ik ooit ha...

Veja a letra completa da música Tien Seconden


73. Tijd

Tijd voor liefde; Tijd voor hoop; Tijd voor rust en o, het klinkt zo goedkoop; Maar respect meneer. Tijd voor vrede, zing het nog maar 's; Omdat het klinkt alsof het iets van vroeger is; Maar ik kan n...

Veja a letra completa da música Tijd


74. Totdat Ik Jou

Mooi; Ik zag ook wel hoe mooi de zon; Maar meer voor een ander; En wat dat met die ander doen kon; O, ik zag wel hoe mooi de zon; Maar ik zag nooit wat het moest doen in een lied; Totdat ik jou; Totda...

Veja a letra completa da música Totdat Ik Jou


75. Uit 't Hoofd

Ik las een boek waarin een man zijn leven lang; Wacht op een vrouw; Een leven lang jij niet op mij ik niet op jou; 'k hoorde een lied waarin een vrouw niet krijgt wat ze graag hebben zou; Zeg wat je w...

Veja a letra completa da música Uit 't Hoofd


76. Uit Het Hoofd

Ik las een boek waarin een man zijn leven lang; wacht op een vrouw; een leven lang, jij niet op mij, ik niet op jou; 'k hoorde een lied waarin een vrouw niet krijgt wat ze graag hebben zou; zeg wat je...

Veja a letra completa da música Uit Het Hoofd


77. Vandaag Ben Ik Gaan Lopen

Vandaag ben ik gaan lopen; Ik was het maanden al van plan; Maar pas toen iedereen gezegd had dat het niet kon ging ik lopen; Kijk me lopen toch; Hier loop ik dan; Vandaag ben ik gaan lopen; Ik heb de ...

Veja a letra completa da música Vandaag Ben Ik Gaan Lopen


78. Verkeerd Verbonden

Ik heb nog helemaal niks gedaan vandaag, alleen ontbeten, 1 boterham gegeten. En sloten koffie in mijn maag, nu is het half vijf, weer wat houvast in mijn lijf. En m'n God wat de gleed de tijd vandaag...

Veja a letra completa da música Verkeerd Verbonden


79. Vondelpark Vannacht

een meneer zit met een dame op 't terras; zij huilt en hij is kwaad; hij schreeuwt, ze geeft geen antwoord op z'n vraag; en haar tranen zijn te laat; dan duikt ie in z'n tas; en ze weet ze gaat eraan;...

Veja a letra completa da música Vondelpark Vannacht


80. Voor Jou

Voor jou besta ik; Na al die jaren ga ik; Nog steeds blind; Voor jou; Naar jou verlang ik; Je geeft een vinger en dan hang ik; Als een kind; Naar jou; Voor jou de hemel en de aarde; Voor jou de sterre...

Veja a letra completa da música Voor Jou


81. Vreemdeling Wees Welkom

Vreemdeling wees welkom; Vraag mij niets, ik heb geen antwoord bij de hand; Wat ik je wel nu kan vertellen; Is, een beetje, hoe het hier toegaat in dit land; Een land vol kleine mensen; En van tuintje...

Veja a letra completa da música Vreemdeling Wees Welkom


82. Wacht Op Mij

Ik wil je graag vertellen; Wat er rondspookt in mijn hoofd; Zou iemand mij het zeggen; Ik zou het nooit hebben geloofd; Ik ben alleen vertrokken; Liet een briefje "wacht op mij"; Drie zorgeloze woorde...

Veja a letra completa da música Wacht Op Mij


83. Wat Ik Zie Moet Ik Hebben

Ik weet niet wat het is; Maar 'k wil het hebben; Ik denk dat het iets kan; Dus laat dat wàt het kan; Dàt doen voor mij; Ik weet niet wat het is; Maar het ziet er echt geweldig uit; Kopen! En we zien w...

Veja a letra completa da música Wat Ik Zie Moet Ik Hebben


84. Wees Niet Bang

Lief, wees niet bang; Het komt wel goed; Je kunt me nu niet horen maar vertrouw; Vertrouw maar op de liefde; Die je voelt; Zoveel als jij nu voelt hou ik; Hou ik van jou; Wat er fout ging? Ik denk de ...

Veja a letra completa da música Wees Niet Bang


85. Welkom Terug

Je neemt de trap; Hangt je jas; Zoekt me bij het raam; Ik kijk op, en lach; Ik vind je hand, je hoofd; Alles weer terug; 't Zou toch mooi zijn; Als je hier vannacht al was; Waar je dansen zal; En ik z...

Veja a letra completa da música Welkom Terug


86. Wennen Aan Jou

Ik kan niet alles; Maar dit wat ik nu doe kan ik erg goed; Ik kijk naar jou, hoe je slaapt; En hoe verdomde mooi je 't doet; Ik kan niet alles, dat geeft niet; Dit is al een heleboel; Laat mij maar li...

Veja a letra completa da música Wennen Aan Jou


87. Woorden In Den Nacht

Voel je hoe ik naar je toe kom? Je bent naakt in den nacht. Wacht, ik doe eerst een doek om. Nog niet, nog niet. ; Liefkoos mij, zacht. Zeg dat je mij mooi vindt; En alleen door te streelen; In 't don...

Veja a letra completa da música Woorden In Den Nacht


88. Zij Maakt Het Verschil (Als

Ze is geen medicijn tegen het tikken van de klok; Geen hoop, geen gids, geen haven in de nacht; Geen bron in de woestijn, als je kapot gaat van de dorst; Niet de glimlach op je allerslechtste grap; Ze...

Veja a letra completa da música Zij Maakt Het Verschil (Als


89. Zitten Voor de Blues

Weet al wat er komen gaat; En mijn God wat komt het hard; Het is nu echt niet meer te stoppen; Zand in mijn hart; Vanavond ga ik zitten en doe alle foute dingen; Drink me helemaal te pletter; Om de bl...

Veja a letra completa da música Zitten Voor de Blues


90. Zo Is Het Goed

Nog even blijven; Nog even hier; Zeg me dat alles zo is als het zijn moet; Maak nieuwe woorden; Verzin het leven; Lieg lief omdat ik niks anders wil dan dit; En zo is het goed; Want de nacht verdwijnt...

Veja a letra completa da música Zo Is Het Goed


91. Zo Lief Als Ik Had

Nananana Whohoho Nananana; Nananana Whohoho Nananana; He zanger zing je liedje maar maar weet dat ik het weet; Al zing je nog zo ingeleefd een ander schreef je leed; Ik hoor je woorden zweven uit elke...

Veja a letra completa da música Zo Lief Als Ik Had


92. Zo'n Lief Als Ik Haar Had

Nah nah nah nah nah, ow-ow, nah nah nah nah; Nah nah nah nah nah, ow-ow, nah nah nah nahHey…zanger zing je liedje maar; Maar weet dat ik het weet; Al zing je nog zo ingeleefd.. Een ander schreef je le...

Veja a letra completa da música Zo'n Lief Als Ik Haar Had


93. Zwerf'on

Stel dat je niet naar huis gaat; Je laat de laatste ronde gaan; Je planned alleen de eerste meters; De hardste hier vandaan; Stel dat het je gaat lukken; En je loopt naar het station; En je leunt op d...

Veja a letra completa da música Zwerf'on


94. Zwerfon

Stel dat je niet naar huis gaat; Je laat de laatste ronde gaan; Je planned alleen de eerste meters; De hardste hier vandaan; Stel dat je hoofd je hart volgt; En je loopt naar het station; En je leunt ...

Veja a letra completa da música Zwerfon


95. Zwerver Met Een Wekker

Zondagavond; En het feest dat je gaf is echt voor bij; En wat kan ik anders; Dan denken aan wat jij deed voor mij; De champagne is op; En ik denk wat jij zei bij elk vertrek; Altijd: "Volgende keer bi...

Veja a letra completa da música Zwerver Met Een Wekker


Amazon Music Unlimited